Pysyvästi parempaa merkitsemistä

Tarratulostin

Tulosta tarrat tuotteisiisi helposti

Tarratulostin sopii erinomaisesti pienten tuotteiden merkintään ja siten se on mainio laite etenkin laboratorioiden merkitsemistarpeisiin. Solar Comp edustaa huippulaadukasta ja luotettua Brady-tuotemerkkiä, jonka tarratulostimissa tehokkuus yhdistyy tiiviiseen pakettiin. Bradyn laitteilla tarratulostus käy helposti, ja tarjoamme täyden tuen niin käyttöönotossa kuin vikatilanteissakin. Tutustu tarratulostinten valikoimaamme ja ota yhteyttä kysyäksesi sopivinta vaihtoehtoa tarpeisiisi! Kauttamme saat myös laadukkaat materiaalit tarratulostimeesi.

Brady BMP21 -tarrakirjoitin

Uudistunut Brady BMP21 on näppärä tarrakirjoitin, jolla voit korvata kynän laboratorion merkinnöissä. Suurikokoinen, valaistu LCD-näyttö ja selkeä näppäimistö tekevät kirjoittamisesta helppoa vaativimmissakin olosuhteissa.

Lue tarkemmat tuotetiedot tästä!

Brady BMP41 kannettava tarratulostin

Brady BMP41 -tarratulostin on käteen sopiva mukana kannettava tarratulostin, jossa on suuri näyttö ja QWERTY-näppäimistö, joiden avulla tarrat on erittäin helppo luoda. Näppärä laite erityisesti laboratoriomerkintään, jota silmälläpitäen tulostimelle on saatavilla 10 erilaista laboratorio-olosuhteet kestävää tarramateriaalia.

Lue tarkemmat tuotetiedot tästä!

Brady BMP51/53 -tarratulostimet

Brady BBP51 ja BBP53 kannettavilla tarratulostimilla voit helposti luoda ja tulostaa tarroja, teippimerkkejä ja kutisteita. Monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta voit tulostaa tarrat suoraan tulostimesta, tietokoneesta tai vaikka matkapuhelimesta. Tarranleveys on 9,5 mm–38,1 mm.

Lue tarkemmat tuotetiedot tästä!

Brady BBP31/33 -tarratulostimet

Brady BBP31- ja BBP33 -tarratulostimet ovat monitoimitulostimia, joilla voit tulostaa kyltit ja etiketit. Kummassakin tulostimessa on runsaasti toimintoja helposti käytettävissä, ja niillä voitkin tulostaa vaikka kaikki yrityksessäsi tarvittavat tarrat. Tarrojen tulostusleveys on 12,7 mm–101 mm ja tulosteen pituus jopa 3 m. Kun haluat kaikki tarrat helposti yhdellä laitteella, BBP31 tai BBP33 on valintasi.

Lue tarkemmat tuotetiedot tästä!

Brady BBP12 -tarratulostin

Brady BBP12-tarratulostimella pystyt helposti ja nopeasti tulostamaan esimerkiksi tyyppikilvet, johdin- ja kaapelitarrat, varoitustarrat, pakkaustarrat ja paljon muuta. Tämä LCD-näytöllinen pöytätulostin on erinomainen ratkaisu laboratorioiden ja teollisuuden tulostustarpeisiin.

Lue tarkemmat tuotetiedot tästä!