Pysyvästi parempaa merkitsemistä

Kyltit ja tarrat

Teollisuuden merkinnät kaikkiin kohteisiin

Suunnittelemme, toteutamme ja asennamme asetusten mukaiset tarrat ja kyltit erilaisiin kohteisiin asiakkaan tarpeiden mukaan. Meiltä saat hankittua myös laitteet ja ohjelmistot vaatimusten mukaisten etikettien omatoimiseen tulostamiseen. Teemme yhteistyötä Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin kanssa. Ota yhteyttä kysyäksesi lisää ja tilataksesi tarvitsemasi kyltit ja tarrat merkintäalan asiantuntijalta.

Asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista merkintäpalvelua

Toteutamme asiakkaillemme CLP-, putki-, purkupiste- ja säiliömerkinnät asiakkaan tarpeiden mukaan kohteesta riippumatta. Yli 1 m3 säiliöissä toimimme standardi SFS 5491 -vaatimusten mukaisesti, pienemmät toteutetaan CLP-asetuksen n:o 1272/2008 mukaisesti. Kauttamme saa tilattua myös CE-hyväksytyt liikennekyltit. Voit helposti tilata meiltä koko merkintäpalvelujen kokonaisuuden:

  • uusien tarrojen ja/tai kylttien suunnittelu
  • vanhojen tai rikkoutuneiden tarrojen ja/tai kylttien poisto
  • uusien tarrojen ja/tai kylttien asennus

Kyltit ja tarrat asetusten mukaisin merkinnöin

EU:n asetus n:o 1272/2008 määrittää, että ennen markkinoille saattamista valmistajien, maahantuojien, jatkokäyttäjien ja jakelijoiden on varmistettava, että vaaralliseksi luokitellut aineet ja seokset merkitään CLP-asetuksen III osaston mukaisesti. Teemme asiakkaillemme tilauksesta vaatimukset täyttävät valmiit tarrat ja kyltit kaikkiin kohteisiin ja tarpeisiin.

Lue tarkempaa tietoa CLP-asetuksesta tästä!