Teollisuus- ja laboratoriomerkintä sujuvasti avullamme

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä

Solar Comp on täyden palvelun merkintätalo, jolta saat tulostimet, ohjelmistot ja materiaalit näkyvään ja kestävään merkintään kaikille pinnoille. Tuotteiden myynnin ohella tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaiset asennuspalvelut tarraohjelmiin ja kirjoittimiin sekä kyltteihin.  Tarvittaessa neuvomme myös tuotteiden käyttöönotossa ja lisäksi voit nauttia suomenkielisestä tuesta ja nopeasta asiakaspalvelusta. Palveluillamme niin teollisuus- kuin laboratoriomerkintä sujuu helposti. Valitse kustannustehokas ratkaisu – ota yhteyttä meihin!

Kylttien asennukset

Hoidamme erilaisten varoitus-, info- ja tuotetietokylttien asennukset ammattitaidolla. Tarjoamme avaimet käteen -palvelua, jolloin me suunnittelemme, valmistamme ja asennamme uudet  tarrat ja kyltit sekä myös poistamme vanhat tai vaurioituneet. Niin suunnittelussa kuin asennuksissakin otamme huomioon CLP-asetukset. Asentajillamme on työturvallisuus- ja alkusammutuskortit. Kokemus nostolaite työskentelystä monipuolisesta teollisuusympäristöstä. Täytämme tilaajavastuulain vaatimukset. 

Tarraohjelmien ja kirjoittimien asennukset

Jotta uusien tarratulostinten käyttö olisi asiakkaillemme mahdollisimman vaivatonta, asennamme tarraohjelmat ja kirjoittimet tarvittaessa käyttövalmiiksi. Lisäksi kaikkiin tuotteisiin kuuluu käyttöopastus ja tekninen tuki, jotka tekevät tuotteiden käytöstä entistäkin sujuvampaa.

Tekninen tuki

Mikäli tarratulostimessa tai muussa tuotteessa esiintyy ongelmia, tarjoamme asiakkaillemme suomenkielisen teknisen tuen. Soita numeroon:

TEKNINEN TUKI: 020 743 3420